Meet Nova!

Gepubliceerd op 17 mei 2019 om 10:02

Ladies and Gentlemen.... mag ik aan u voorstellen Buoyancy Beat of Clan Miphydes! Of te wel; Nova!

Afgelopen zaterdag hebben we Nova toegevoegd aan onze roedel, wat is het een schatje he! 

Om 11 uur konden we bij Janine en Henrie terecht, om eindelijk weer met lieve Nova en mama Fable te kunnen knuffelen. Nadat de laatste puntjes op de i waren gezet zijn we met z'n allen naar de auto gelopen en hebben we daar afscheid genomen. Wat was het fijn om het kleine monster mee naar huis te kunnen nemen, daar hebben we zo naar uit gekeken!

Thuis hebben we Nena en Nova eerst kennis laten maken verderop in de straat, zodat het ook voor Nena onbekend terrein was en ze niet het gevoel had dat we een indringer meenamen. Toen dat gebeurt was zijn we naar huis gelopen zodat Nova op haar gemakje op onderzoek uit kon en haar nieuwe thuis kon verkennen. 

In het begin wist Nena niet zo goed wat ze met kleine Nova aan moest, maar ondertussen zijn het dikke maatjes! Puppies slapen veel, en die momenten probeer ik dan zoveel mogelijk met Nena door te brengen. Want als Nova wakker is heb ik daar mijn handen vol aan haha. Het is een heerlijk ding, maar wel vermoeiend!

Nova komt uit een nest met 11 broertjes en zusjes, nu heeft ze alleen onze gekke Nena. Om deze overgang, en dan ook vooral 's nachts, een beetje soepel te laten verlopen hebben wij de afgelopen nachten beneden bij de bench geslapen. Gelukkig doet Nova het heel goed, en kunnen we weer terug naar ons eigen bed. 

Verder zijn we de afgelopen dagen vooral bezig geweest met de socialisatie. We hebben haar kennis laten maken met de meeste dingen die ze hier in de omgeving tegen kan komen. Denk aan kippen, paarden en geitjes, de honden van de buren, de buren zelf, de kindjes van de buren.. maar ook de auto's, tractoren en anderen geluiden die hier veel voor komen. Gisteren heeft ze zelfs al model gestaan in de fotoshoot die we hadden voor op de website!

Zoals je ziet; we hebben het er maar druk mee! Maar we genieten van elk moment..

We houden je op de hoogte, tot snel!

 

Liefs,

Romy

 

p.s. Hier alvast een beetje puppy spam. Is het geen dropje?!


«   »