Pssst.. We hebben nieuws!

Gepubliceerd op 3 mei 2019 om 12:54

En niet zomaar nieuws, GROOT nieuws!

Al een tijdje waren we opzoek naar een maatje voor Nena, en zo kwamen we in contact met Janine en Henrie van Clan Miphydes. Vanaf het begin van de zwangerschap van mama Fable heeft Janine ons erg betrokken bij alles. Zo kregen we elke week een foto van de dikke buik van Fable en werden we op de hoogte gehouden van alles wat er gedaan werd.

Op 14 maart 2019 is Fable bevallen van 12 puppies. Zowel met moeder als met de puppies was alles goed gegaan, alle hondjes gezond! Janine en Henri hebben een aantal pupjes met de fles bijgevoerd, want met zoveel puppies had Fable niet genoeg melk. Maar verder deden ze het super! De eerste weken werden we op de hoogte gehouden met foto's, maar al snel mochten we ze gaan bezoeken. Eerst alleen met de ogen kijken, en later mochten we ze al voorzichtig aaien. Elke week waren we welkom om de pupjes te bewonderen. Eerst bij hun thuis, en toen ze groot genoeg waren hebben we zelfs met z'n allen een uitstapje gemaakt naar de zandvlakte.

Vandaag zijn ze 7 weken en ondertussen zijn alle testen en controles achter de rug. Volgende week mogen we Buoyancy Beat of Clan Miphydes mee naar huis nemen. Super spannend! Maar de meeste voorbereidingen zijn al getroffen dus we zijn er klaar voor.

We houden jullie op de hoogte!

Liefs Romy


«   »