Over mij

Gepubliceerd op 25 april 2019 om 20:30

Wie ben ik? Laat ik mezelf even netjes voorstellen;

Mijn naam is Romy, ik ben 25 jaar, klein van stuk en lekker enthousiast. Ik hou erg van lekker eten en mooie bloemetjes. Af en toe heb ik een creatieve bui en vind ik het leuk om wat te freubelen, op het moment maak ik graag hondenspeeltjes van fleece, en bij mooi weer rommel ik graag in de (moes)tuin. Ik heb altijd een passie voor dieren gehad. Ik ben opgegroeid met honden en heb jaren paardgereden. Maar ik ben pas echt in mijn element als ik anderen kan helpen. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik nu de ideale combinatie heb gevonden.

Samen met mijn vriend woon ik sinds een paar jaar in America, maar oorspronkelijk kom ik uit Tilburg. Ik heb tot nu toe vooral in de gehandicaptenzorg gewerkt, en naast het coachen werk ik bij een aantal cliënten in de thuiszorg. Ik ben voor het eerst in aanraking gekomen met Animal Assisted Therapy bij mijn vorige werkgever. Een manege voor mensen met een beperking, bij de dagbesteding werden ook honden ingezet. Ik vond het zo mooi om te zien hoe de dieren de mensen positief beïnvloedden, en super interessant. Zo kwam ik bij Animal Assisted Trainingen Nederland terecht. Daar heb ik de opleiding tot Animal Assisted Coach gevolgd en succesvol afgerond. Omdat AAT nog niet zo heel bekend is, en ik in de thuiszorg als ZZP'er werk, heb ik besloten ook hierin zelfstandig aan de slag te gaan en mijn eigen coachingspraktijk te openen.  Dus hier is dan, onderdeel van Romy's Care, AAC STAP VOOR STAP.

Ik ben enorm trots, en ontzettend enthousiast. Ik vind het coachen een heel mooi vak, en de inzet van dieren daarbij ook echt wel een waardevolle toevoeging. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan, samen met Nena anderen te helpen. Voor meer info over AAC wil ik je verwijzen naar de pagina Animal Assisted Coaching, of stuur even een mailtje; info@aacstapvoorstap.nl

 

Tot snel!

Liefs Romy


«   »